Om oss


 

Nutspace
Spåra din egendom direkt från din telefon!
Nutspace erbjuder olika slags lösningar för de som vill kunna spåra sina värdesaker med hjälp av en spårsändare som du kopplar direkt till din telefon. Det kan t.ex. vara din Bil, Båt, Motorcykel, husdjur eller hemnycklar. Vi strävar alltid efter så nöjda kunder som möjligt. Det får vi genom att alltid arbeta med ett leénde på läpparna, hålla tider & även göra ett professionellt jobb så att kunderna känner att vi uppfyller deras krav. Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er till oss. Det gör ni enklast via vår kontaktsida.

Nut Technology upptäcktes i maj 2013, och vi har fokuserat på att kombinera mobilt Internet, Bluetooth-teknik och GPS-teknik för att tillhandahålla mikroprodukter och lösa de irriterande problemen, till exempel att förlora och sakna saker. Vi arbetar med att vara det ledande mobila Internet-kombinerat mjukvaru- och hårdvarubolaget inom smart sökning och anti-förlust.

Nutspace.se har sitt huvudsäte i Karlskoga och vi fokuserar på högsta kvalitet och att ett bra utfört arbete betyder nöjda kunder och en lika nöjd försäljare. Vi tror på långsiktiga relationer och vårdar samarbetet med uppdragsgivare, leverantörer och kunder. Det är så vi blir glada och levererar goda resultat.

För företagslösningar så var vänlig och kontakta oss.

Några av våra samarbetspartners: